AMANETI/Nana vendos të surprizojë shoqen e saj

Aisheja dhe Feriti sigurohen që Kirpi nuk është fajtori i ngjarjes, ndonëse ai është rrëfyer si i tillë. Duke u bindur që vëllai tij Mesuti ka një dashuri të madhe për të dhe nuk është dakord që Kirpi t’a marrë fajin përsipër, ato i vihen nga pas.

Me shumë mundim, ato arrijnë të marrin rrëfimin e vërtetë nga ana e Mesutit, të cilit i premtojnë se do i gjenden pranë në gjithë problemin që i ka zënë. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Jamani, i cili i kërkon Nanës të flasin në zyrën e tij.

Nana e refuzon nga sikleti që i shkakton halla e tij por Jamani ngulmon mjaftueshëm saqë ajo nuk e refuzon dot. Në zyrën e tij, Jamani e pyet çfarë mendon ajo të bëjë me paratë që ka trashëguar, që ai t’a ndihmojë me ide biznesi.

Nana nuk pranon dhe kështu largohet. Vetëm pak çaste më vonë, Jamani gjen një biletë mes sendeve të saj dhe pandeh se ajo e ka marrë për vete, ndaj dhe mërzitet, por në të vërtetë e ka marrë për t’i bërë surprizë shoqes së saj.