Vajza në dritare/Hajriu tradhëton Nalanin me vajzën Lale

Vajza Lale mbetet e vetme në tavolinë kur shoqja saj largohet pas një telefonate që merr nga i dashuri saj. Asaj i ulet pranë për shoqërim Hajriu, me të cilin fillojnë biseda të thella, duke pirë pa ndalim, derisa lokali boshatiset.

Gjatë gjithë asaj kohe, Nalani në njërën anë dhe Tyrkana në anën tjetër, e telefonojnë Hajriun por pa përgjigje. Ato shqetësohen, ndërkohë që ai shoqëron Lalen për në shtëpi dhe i përgjigjet puthjeve të saj pasionante.

Hajriu fle me Lalen dhe në mëngjes, sapo ajo largohet nga krevati, ai shikon thirrjet e humbura, të cilat janë të panumërta. Me zë të ulët ai i tregon Muratit në telefon se çfarë gënjeshtre duhet t’i thotë Nalanit dhe Murati ashtu bën.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Sedati, me jetën e tij mëse të shëndetshme tanimë. Ai mëson për mesazhin e dërguar nga telefoni Nalanit ku refuzohet puna saj e ëndrrave por nga ai mesazh i ashpër, e kupton se nuk e ka shkruar ajo por Hajriu.