AMANETI/ Nana përlotet për Jamanin dhe Jusufin

Ajnuri vijon të jetë xheloze për Jamanin dhe Nanën, ndërkohë që ato po kalojnë një kohë shumë cilësore, ku Nana shpreh gjithë shqetësimin e saj mes lotësh, se mos do e humbasë edhe atë e Jusufin, siç ka humbur familjen e saj dikur.

Ajo i kërkon të jetë sa më i lumtur, sëbashku me Jusufin, e të mos i krijojë vetes armiq të tjerë, gjë për të cilën Jamani i premton se do jetë shumë i kujdesshëm dhe nuk do u ndodhë asgjë asnjërit prej tyre.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Feriti, i cili krijon një kurth ku pretendon të bjerë Ertami dhe rrjedhimisht të shpëtojë Aishen por Ertami e kupton dhe nuk bie në atë kurth. Megjithatë, Aisheja ia del t’a godasë e t’ia mbathë prej tij.

Ndërmjet telefonit të Ertamit, ai i dërgon mesazh Feritit, por ai mesazh nuk bie në duart e Feritit. Mesazhin e lexon Koraji, i cili nevrikoset që edhe Aisheja kërkon ndihmë nga Feriti dhe jo nga ai.