Çapkëni i pasur/ Suna i kërkon Abedinit që të mos largohet

Teksa mendon se Abedini mund të largohet, Suna nis të shqetësohet shumë dhe merr guximin dhe i kërkon që të mos largohet. Ajo i thekson atij se ai nuk është aspak fajtor në situatën që u përfshi dhe Feriti.

Feriti ka takim me familjen e tij dhe për këtë Serjani vendos ta përcjellë. Të gjithë burrat e familjes ku në krye qendron Halis Aga vendosin të takohen me dajën e Serdarit dhe ndërmjetësuesin Vahit i cili është pajtues gjaqesh.

Sakaq, Daja i Serdarit arrin deri aty sa ofendon Halisin, ku ky i fundit edhe pse në moshë të thyer gjen forcën për ta goditur me shuplakë. Pavarësisht kësaj situate ato pranojnlë të ulen të negocjojnlë në tavolinë sëbashku.

Bisedat udhëhiqen nga Vahiti dhe familja e Korhanëve arrin të pajtohet me dajën e Serdarit. Të dyja familjet i japin fjalën njëra-tjetres dhe u betuan se do bëjnë maksimumin për ti qendruar larg kësaj gjëje.

Çapkëni i pasur/ Halis Aga godet dajën e Serderit

Sunën e vret mendimi se Abidini mund të largohet, ndaj dhe mbledh gjithë guximin që ka brenda vetes dhe i kërkon të mos largohet, si dhe i thekson se ai nuk është aspak fajtor në atë situatë ku u përfshi Feriti.

Të nesërmen në mëngjes, Sejrani do përcjellë Feritin për në takimin që do zhvillojë familja tij. Burrat e familjes, me në krye Halis Agën, vendosin të takohen me dajën e Serderit si dhe një ndërmjetës, Vahitin, i cili pajton gjakrat.

Daja i Serdarit guxon të ofendojë Halisin në moshë por ndonëse në moshë, Halisit i mjafton forca për t’a qëlluar me shuplakë. Edhe pse përjetojnë një situatë të tillë, sërish detyrohen të ulen në të njëjtën tavolinë.

Me udhëheqjen e bisedës nga Vahiti, familja Korhanëve arrin të pajtohet me dajën e Serderit, duke dhënë fjalën të dyja palët që do bëjnë maksimumin për t’i qëndruar njëri-tjetrit sa më larg.

Për familjen time/ Nebahati dhe Akifi vendosin të ndahen

Nebahati merr një lajm shokues nga Akifi pasi ky i fundit se ata duhet të ndahen përderisa ato të dy nuk ndjejnë asgjë për njëri-tjetrin. Pas kësaj ngjarje Nebahati shkon pranë Ajlës për ti shprehur mërzinë pas asaj që foli me Akifin.

Ajla dhe Nebahati qajnë hallet me njëra tjetrën dhe diskutojnë për mundësinë nëse Suzana ka vrarë Resulin dhe që të dyja mendojnë se pikërisht ajo është vrasësja. Pas një farë kohe Suzana lirohet pasi falë Akifit që i qëndron pranë  arrin ta lirojë.

Sakaq, Berku nuk ka arritur akoma ta heqë nga mendja vdekjen e Resulit. Ai i mbyllur në vetvete nis të mos flasë me asnjeri prej ditësh që nga dita e ngjarjes. Madje as Doruku dhe Omeri nuk kanë arritur që të marrin faljen e Asjies edhe pse Doruku arrin të gjejë një menyrë.

Nga ana tjetër ndodhet Ajbikeja dhe Aisja të cila futen në një nga klasat e shkolles. Ata nuk e dinë se klasa ka mikrofon që bisedën e tyre e përçon me mikrofon në të gjithë shkollën. Ajo nis të flasë për Omerin ku thekson se ajo ka nisur të merret me fajdexhinj.

Për familjen time/ Asija turpëron Omerin para gjithë shkollës

Akifi ia bën të qartë Nebahatit se nuk vazhdojnë dot sëbashku përderisa nuk e do më, si dhe i lutet që ajo të besojë tek vetja saj e të ecë përpara. Pas atyre fjalëve, Nebahati shkon pranë Ajlës për të kaluar trishtimin me të.

Të dyja flasin mbi mundësinë që Suzana të jetë vrasësja e Resulit dhe po të dyja argumentojnë pro. Një javë kalon që nga ai moment dhe Suzana lirohet, falë Akifit që i qëndron pranë. Mirë, vdekjen e Resulit, Berku nuk e ka kaluar fare.

Ai është mbyllur më vete dhe nuk flet me asnjë njeri, prej një jave. Ajo javë e gjatë, nuk e ka ndihmuar fare as Omerin dhe as Dorukun për t’ia fituar faljen Asijes, mirëpo Doruku e gjen formën se si.

Ai e mbyll veten bashkë me Asijen në një depo dhe i liston arsyet përse ajo duhet t’a falë. Vetëm pak çaste më vonë, Asija futet me Ajbikenë në një nga dhomat e shkollës, ku ndodhet dhe një mikrofon që përçon zërin në tërë shkollën. Aksidentalisht ajo e ndez dhe nis të flasë për Omerin, duke e dëgjuar kështu të gjithë që ai është marrë me fajdexhinj.

PREMTIMI/ Semihu fotografon Emirin dhe Feridenë sëbashku

Emiri dhe Ferideja ndodhet tek fëmijët në nevojë duke gatuar për to dhe nlë një moment Ferideja lodhet dhe ulet të pushojë pak. Atë e zë gjumi dhe Emiri nuk humbet kohë për të treguar të gjithë dashurinë e tij teksa kujdeset dhe admiron teksa po fle.

Mirlpo këtë çast e shikon Semihu dhe e fotografon dhe bashkë me foton përballet me Emirin dhe i thotë se tashmë ka ardhur koha që ai ta pranojë se ka një pëlqim për të. Nga ana tjetër ndodhet Songyli e vetme në shtlpi teksa shijon vetminë me shtëpinë e boshatisur.

Ajo nuk lë gjë pa provuar për tu afruar sa më shumë ndaj Hikmetit por që primare për të është vetëm pasuria e tij pasi për të nuk ka asnjë lloj ndjenje. Sakaq, Kumru zgjohet nga operacioni dhe i kërkon falje Narinit.

Narini arrin të vijë në kohë dhe shpëton motrën e saj por nëna e tyre, Munavveri tregon mes lotësh e dhimbjesh se Kumruja është rritur në burg sëbashku me të në kushte të mizorshme.

PREMTIMI/ Narini shpëton Kumrunë nga vdekja klinike

Ferideja lodhet duke punuar me Emirin në kuzhinë dhe një moment kur ulet të pushojë për pak, atë e zë gjumi. Emiri ndërkohë, jo vetëm që kujdeset t’a mbulojë me xhaketën e tij por edhe e admiron në heshtje, teksa ajo fle.

Atë moment, e fotografon Semihu, i cili ia tregon Emirit fotografinë dhe i kërkon që tanimë t’a pranojë se ai ka pëlqim për Feridenë. Gjatë kohës që ato ndodhen larg shtëpisë, Songyli shfrytëzon ambjentin bosh.

Ajo bën çdo gjë, për t’a afruar Hikmetin pas vetes, duke pasur si qëllim vetëm pasurinë e tij. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Kumruja, e cila zgjohet pas operacionit dhe kërkon shumë falje nga Narini, pasi ndjen se po vdes.

Narini ndërhyn në kohë dhe e shpëton motrën e saj, ndërsa nëna tyre, Munevveri, tregon mes lotësh se si Kumruja është rritur në burg, me të, në kushtet më mizore të mundshme.

AMANETI/ Feriti i propozon për martesë Aishes

Koraji i futet në dhomë Aishes, me qëllimin që t’a frikësojë atë duke i thënë se Doa rrezikon shumë nëse ka në jetë Feritin. Aisheja, duke menduar vetëm për vajzën e saj Doanë, vendos t’i qëndrojë larg Feritit.

Ndërkohë Feriti nuk e pret aspak një ftohje të tillë, ndaj dhe i propozon për martesë. Ai shokohet i tëri kur Aisheja e refuzon si dhe i kërkon t’i qëndrojë sa më larg jetës së saj dhe të familjes që ajo ka.

Paralelisht, Nana po kërkon me panik pashaportën. I vetmi që e kupton situatën, është Xhengeri. Ai ia gjen Ajnurit në dhomë, ia merr dhe e pyet nëse ajo e dashuron Jamanin por diçka të tillë, Ajnuri e mohon.

Megjithatë, plani tyre nuk realizohet dot sepse realizohet plani i Nedimit me Kazimin. Në derë të shtëpisë, Jamani arrestohet për gjënë që ai kurrë nuk e ka bërë, për trafikim droge.

AMANETI/ Jamani arrestohet nga policia

Aisheja e trembur pas daljes nga koma përballet me Korajin i cili i thekson se nëse i rri afër Feritit do jetë në rrezik të madh vajza e saj Doa dhe për këtë ajo vendos ti qendrojë larg atij.

Sakaq, Aisheja flet me Feritin për këtë gjë por ky i fundit nuk e pret aspak mirë njëvendim të tillë. Ai nuk do që ta humbasë Aishenë dhe i propozon asaj që të martohen. Mirëpo, ai habitet kur Aisheja e refuzon totalisht që të jetë prezent në jetën e saj.

Nga ana tjetër, ndodhet Nana e cila e panikosur ka nisur kërkimet për pasaporten pasi udhëtimi i saj për në vendlindje bashkë me Jusufin dhe Jamanin është në rrezik. I ndodhur aty pranë dhe në brendësi të situatës është Xhengeri i cili mundohet ta ndihmojë.

Ai shkon në dhomën e Ajnurit dhe e gjen aty pasaporten e Nanës. Kur ai e pyet Ajnurin nëse ajo e dashuron Jamanin ajo e refuzon një gjë të tillë. Por fatkeqsisht plani i tyre nuk realizohet pasi plani i Kazimit dhe Nedimit funksionon kur nl derë të shtëpisë policia arreston Jamanin për trafik droge, ndonëse nuk ka aspak lidhje me ato akuza

Çapkëni i pasur/ Feriti dhe Serjani nuk gjenjë paqe mes njëri-tjetrit

Feriti dhe Serjani pavarësisht se mundohen që të sqarohen njëri me tjetrin, ata  e kanë të vështirë të pajtohen pasi gjithmonë ndodhë një situatë e re mes tyre. Këtë herë Feriti kapet sërish me të pasi i del në krah Pelinit dhe kjo gjë e çmend Serjanin.

Mirëpo pavaërisht kësaj, Serjani e ka mendjen te babai i tij dhe shoqeron këtë të fundit për në shtëpi. Me të mbërritur në shtëpi ai vëren se nëna e tij është e mërzitur pasi ka frikë se mund të humbasë burrin e saj.

Serjani mundohet ta qetësojë të ëmën dhe qendron për të fjetur aty. Me këtë rast e ëma e Feritit përfiton nga rasti dhe mundohet ti flasë Pelinit që të hapë sytë dhe të shikojë mirë ke ka rreth vetes.

Nga ana tjetër, ndodhet Orhani i cili gjatë një bisede me Defnenënë në telefon i rrëfen asaj shumë gjëra. Edhe pse janë ish të dashur ato flasin shpesh me njëri-tjetrin dhe Orhani i shpreh asaj faktin se sa i palumtur është.

Çapkëni i pasur/Gylgini sakrifikon Pelinin për Sejranin

Sejrani dhe Feriti sqarojnë me njëri tjetrin me detaje çdo gjë që kishin ende të paqartë por ai pajtim që ndodh mes tyre, zgjat shumë pak sepse Feriti sërish mbron Pelinin, gjë që Sejranin e irriton pafund.

Megjithatë, Sejrani e ka fokusin tek babai saj ndaj e shoqëron atë për në shtëpi, ku vëren se nëna saj mërzitet shumë nga idea që mund t’a kishte humbur bashkëshortin.

Teksa Sejrani qëndron atë natë aty, nëna Feritit shfrytëzon rastin për t’i folur Pelinit, për t’i hapur sytë se po qëndron në dhomën e një të martuari dhe për t’a kritikuar si mos më keq.

Paralelisht, bashkëshorti saj, Orhani, ndodhet në dhomën tjetër, duke biseduar në telefon me Defnenë, ish të dashurën e tij, para së cilës pranon se në jetën e tij, është tepër i palumtur.