Për familjen time/ Nebahati dhe Akifi vendosin të ndahen

Nebahati merr një lajm shokues nga Akifi pasi ky i fundit se ata duhet të ndahen përderisa ato të dy nuk ndjejnë asgjë për njëri-tjetrin. Pas kësaj ngjarje Nebahati shkon pranë Ajlës për ti shprehur mërzinë pas asaj që foli me Akifin.

Ajla dhe Nebahati qajnë hallet me njëra tjetrën dhe diskutojnë për mundësinë nëse Suzana ka vrarë Resulin dhe që të dyja mendojnë se pikërisht ajo është vrasësja. Pas një farë kohe Suzana lirohet pasi falë Akifit që i qëndron pranë  arrin ta lirojë.

Sakaq, Berku nuk ka arritur akoma ta heqë nga mendja vdekjen e Resulit. Ai i mbyllur në vetvete nis të mos flasë me asnjeri prej ditësh që nga dita e ngjarjes. Madje as Doruku dhe Omeri nuk kanë arritur që të marrin faljen e Asjies edhe pse Doruku arrin të gjejë një menyrë.

Nga ana tjetër ndodhet Ajbikeja dhe Aisja të cila futen në një nga klasat e shkolles. Ata nuk e dinë se klasa ka mikrofon që bisedën e tyre e përçon me mikrofon në të gjithë shkollën. Ajo nis të flasë për Omerin ku thekson se ajo ka nisur të merret me fajdexhinj.