Çapkëni i pasur/Nevra dhe Feriti shkëmbejnë puthjen e parë

Feriti rrëfen para Nevrasë se ka pëlqim ndaj saj, prandaj ajo nuk përmbahet por i merr puthjen e parë në buzë. Që nga ajo natë, Feriti fillon kërkimet e detajuara për të, që t’a bëjë për vete sa më shpejt të jetë e mundur.

Ndërkohë në shtëpinë e tij, Kaja kërkon llogari nga gjyshi tij Halisi, teksa edhe i tregon gjithë vuajtjet që ka parë tek nëna e tij gjatë rritjes duke qenë të vetëm, larg të gjithëve. I trishtuar nga ato që dëgjon, Halisi vendos t’a afrojë Kajanë pranë vetes.

Afrimin e tregon duke i bërë surprizë pozicionin e tij në kompaninë e Korhanëve. Mëngjesi fillon mëse i bukur për Kajanë por jo aq i bukur për Feritin, të cilit babai i pranon se dikur e kanë martuar me dhunë me Gylgynin dhe tani do të divorcohet.

Sakaq, Sejranit i del përpara familja saj dhe me shumë ngulmim, e marrin për të ngrënë mëngjesin në një restorant por ajo situatë do kthehet në një sherr të madh pasi Sejranin e kryqëzojnë njerëzit që e pranon të atin, pas deklaratës që bëri për të.

Gjatë asaj kohe, kundër Kazimit po përgatiten plane të frikshme. Ato plane i organizon Orhani, i cili brenda ditës, arrin edhe t’a rrëmbejë atë. Sejrani dhe askush nuk është ende në dijeni të atij rrëmbimi, prandaj Sejrani, e qetë takon në befasi Latifin.

Ajo i tregon sekretin që ka mësuar dhe në kërcënim të hapur, i bën të qartë se do ua nxjerrë atë sekret nëse ai nuk i mban Korhanët larg familjes së saj. Vetëm pak çaste më vonë, Sejrani do shikojë Feritin të shoqëruar romantikisht nga Nevra por nuk reagon. Ato të dy i shikon edhe Përëlli por ndryshe nga Sejrani, ajo do shkaktojë skandal.