Për familjen time/Suzana bashkohet me armiket e saj

Suzana mëson nga Nebahati dhe Ajla, se Akifi e ka shitur shkollën por me paratë, fillimisht do investojë në treg e më pas do e nxjerrë atë nga burgu. Të nervozuara pafund nga ligësitë e Akifit, ato vendosin të bashkohen për hakmarrje.

Ndërkohë, djali saj Omeri po merr paralajmërimin e parë nga Tollga, si djali i pronarit të ri të shkollës, që betohet se do i dëbojë që aty meqë janë me bursë. Teksa ato debatojnë, brenda në shtëpi ndodhet ende e moshuara Sevgi.

Omeri nuk e di se ajo është gjyshja nga ana e babait të tij biologjik, e cila ka qenë edhe shkak i ndarjes së të birit nga Suzana, asokohe. Sakaq, fëmijët e tjerë, Ogulxhani dhe Ajbikeja, po përpiqen që prindërit e tyre të mos ndahen.

Ndonëse ato organizojnë një piknik surprizë për to, çdo gjë merr për keq, sepse Orhani i bashkohet atij pikniku sëbashku me Gonylin. Pas atij momenti, Shengyli vendos të heqë dorë njëherë e mirë nga Orhani.