Për familjen time/Omeri po strehon gjyshen e tij pa e ditur

Ogulxhani, pasi i kundërvihet Asijes pak më pak se Ajbikeja, shkon me këtë të fundit për të përgatitur piknikun surprizë për prindërit e tyre, me shpresën se ato do pajtohen por gjithçka merr për keq sepse Orhani vjen me Gonylin.

Mes tyre lind një sherr i madh dhe pas atij sherri, Shongyli largohet duke u betuar se asnjëherë më nuk do ketë të bëjë me Orhanin. Ndërkohë, në oborrin e tyre shkel Tollga, me një mllef të madh kundrejt Omerit dhe Asijes.

Ai u betohet se tani që shkolla po blihet nga babai tij, do i dëbojë që aty. Ajo shkollë që shitet nga Akifi, nuk do shërbejë për lirimin e Suzanës. Nebahati dhe Ajla mësojnë që Akifi do investojë fillimisht me ato para, më pas do lirojë Suzanën.

Në mbështetje si femra femrës, ato e ftojnë Suzanën për t’u hakmarrë ndaj Akifit. Suzana nuk e di, që djali saj Omeri, po jeton në ato momente me Sevgin, gjyshen e tij nga ana e babait biologjik, që ka qenë dhe shkaku i ndarjes së Suzanës asokohe.