NJË SHANS MË SHUMË/Kenani zbulon se ka një djalë

Xhemre kërkon falje nga Aliu që nuk e ndihmoi dot më tepër por Aliu nuk e zgjat aspak më tepër atë bisedë. Teksa fëmijët vazhdojnë projektin, prindërit e tyre takohen dhe mes tyre, Nesini shikon me sytë e saj afrimitetin e Onderit me Derjën.

Ndërkohë, Kenani mbushet me mllef kundrejt Derjës. Ai merr në duar përgjigjen e analizave të ADN-së, që vërtetojnë se Aliu është djali saj dhe për këtë kërkon llogari nga Derja, por kjo e fundit i rikujton traumën që ai i ka shkaktuar dhe betohet se nuk do ia lërë të birin.

Sakaq, të nesërmen në shkollë, djali i tyre Aliu do trondisë Onderin. Fillimisht Onderi tronditet nga e gjithë klasa kur shikon që projektin me video ato e kanë kthyer në tallje ndaj shokëve të varfër, ndërsa më pas tronditet nga videoja që tregon Aliu.

Aliu shfaq videon e natës kur është gjendur i vdekur shoku tyre Vefa, në të cilën duket qartazi Xhemreja që ka gisht. Onderi i tmerruar thekson që Vefa është gjendur i vdekur ndërsa Aliu dhe shokët e tij besojnë fort se ai është vrarë nga dikush në mesin e tyre.