PENDIMI/ Sinani vihet në ndjèkje të Ahmetit dhe Arzusë

Taktika e Munevverit funksionon dhe çifti që pret të bëhen prindër së shpejti, Emreja me Fuljën, pajtohen. Të dy e falenderojnë së tepërmi Munevverin e më pas largohen secili për në punë. Sapo shkon në punë, Fuljën e viziton Denizi, e cila edhe ndan me të hàllin që Munevveri i ka thënë se Kiraçi i vàrdiset Meltemit por megjithatë, Denizi e ka të vèshtirë t’a besojë diçka të tillë. Denizi për të cilin ato po flasin, në ato momente ndodhet pranë Meltemit dhe Zejnebit, duke pritur dy vizitorë shumë të rëndësishëm.

Ato janë specialistët e veçantë që do kontrollojnë ndërtesën për kushtet, nëse i ka të pranueshme për t’u dhënë leja që të hapin shkollën. Sipas Zejnebit, çdo gjë është në rregull, pasi ajo nuk e di se Meltemi ia ka punuar pas shpine dhe ka futur mìnj në kuzhinë. Derisa shkojnë në kuzhinë, çdo gjë ishte perfekte por mìnjtë e paprìtur që dalin nga aty, ia vënë vizën. Në kohën që Zejnebi po përjeton një zhgènjim aq të madh, Alpi mëson se nga llogaria bankàre e shkollës, Meltemi i ka marrë të gjitha paratë dhe i ka kaluar në llogarinë personale.

Zejnebi kthehet në shtëpi e dèrrmuar dhe me plot mèdyshje në kokë, pasi thotë me këmbëngulje se ndërtesa ishte e re dhe nuk mund të kishte hapësirë për të hyrë mìnjtë. Alpi i shkon pranë për t’a anàlizuar sëbashku çështjen dhe i tregon se pa dijeninë e askujt, ka vënë kamera në shumë vende të godinës. Ndërmjet kamerave që kanë filmuar çdo gjë, Alpi dhe Zejnebi kuptojnë të vërtetën e mìnjve në shkollë. Ato i vìhen nga pas për të parë se ku do shkojë ajo dhe shòkimi i rradhës është i menjëhershëm.

Ato të dy shikojnë Kiraçin krahas Meltemit që qëndron në një godinë tjetër, duke pritur të gjithë prindërit që kishin rregjistruar fëmijët në shkollën e Zejnebit. Fillimisht ato pàndehin se Kiraçi është bashkëpunëtor por kur ballafaqohen me Meltemin, ai heq përparësen dhe largohet në shenjë rèvolte. Hapurazi, Alpi i premton Meltemit se do sigurohet për t’a dërguar në bùrg, ndërsa Sinani, në ato momente po tenton t’a çojë në bùrg Arzunë, të cilës i është vènë nga pas, teksa ajo ndodhet në makinë me Ahmetin me të cilin sapo u martua si dhe me fëmijët.