Për familjen time/Kadiri mëson se babai tij është vrarë qëllimisht

Melisa dhe Doruku ballafaqohen me Akifin për Kaanin por Melisa nuk pranon që atë t’a konsiderojnë jashtë familjes së tyre. Gjatë asaj kohe, Kaani po studion tek Omeri për provimet e ardhshme që do kenë.

Pa e ditur se çfarë ka brenda USB-ja, Omeri ia dorëzon atij. Mëngjesin e të nesërmes, për Kaanin hidhen shpifje nga ana e Shengylit, tek Nebahati, të cilës i thotë sikur Kaani do hapë gjyq ndaj Akifit për të marrë pasurinë që i takon.

E tmerruar se do i cënohet pasuria fëmijëve të saj, Nebahati ia përcjell Akifit dhe ai, i xhindosur, i shkon në shkollë Kaanit, duke e poshtëruar para të gjithëve. Kaani i betohet se nuk e ka pranuar një propozim të tillë por ai nuk e beson.

I lënduar pafund nga babai tij, Kaani merr një vendim. Ai ka parë videon ku ai ka vrarë babanë e Kadirit e të tjerëve, ndaj i shkruan një letër anonime Kadirit, ku e informon se babai tij është vrarë dhe vrasësin mund t’ia vërtetojë me fakte.