PREMTIMI/ Kemali trònditet nga e shkuara e Narinit

Narini i kërkon Erhanit që të takohen, gjë që ai e pranon menjëherë. Në atë takim, Narini i tregon se ka mësuar nga Ajnuri se si qëndronte e vërteta e bràktisjes së tij dhe për këtë e falenderon shumë. Narini ka rënë prè e asaj génjeshtre por nuk i ka ndikuar në vendimin e saj për të qëndruar krah Kemalit dhe familjes së tij. Ajo i uron gjithë të mirat, por i kërkon që të mos i dalë më kurrë përpara. Teksa del nga lokali, Narini buzëqesh dhe merr frymë thellë duke thënë se më në fund, është e lírë.

Por refuzimi i Narinit, do e nxísë ende më shumë Erhanin. Ai telefonon Ajnurin dhe i tregon hap pas hapi se çfarë duhet të bëjë ajo, në shtëpinë e Narinit dhe Kemalit. Në një moment kur ato janë të sigurtë që Narini nuk është në shtëpi, Ajnuri troket dhe gjen rastin për t’i treguar Kemalit shumë gjëra që ai nuk di mbi Narinin. Ajnuri përmend fakultetin e mjèkësisë, vitet që ajo ka ushtruar si dòktoreshë dhe fatkèqësinë që po e ndjek prej vitesh, që nga momenti që në duar i mbeti djali i një màfìozi.

Edhe pse Narini nuk ka pasur gjë në dorë për t’a shpëtuar, babai i të ndjerit sërish i është vénë asaj nga pas, duke pasur qëllim për t’a dénuar atë. Pas gjithë rrëfimit të Ajnurit, Kemali shtànget i tëri dhe nuk flet dot. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Rejhani me Emirin, që futen brenda në shtëpinë e Gylsymit, duke shkaktuar lòt në sytë e saj, pasi ajo e ndjen veten fàjtore që motra e saj ka je tuar në ato kushte. Emiri e largon që aty, duke u rikthyer sëbashku në shtëpinë e tyre, ku Suna i jep shumë shpresa Rejhanit, ndryshe nga Xhavidana.

Xhavidana thotë se një màshtruese e tillë si ajo vajzë që pándehin të jetë motra e Rejhanit, vetëm do u zhvàsë para nga pasuria tyre. Suna e kùndërshton nënën në mënyrë jo të drejtëpërdrejtë, duke pyetur se sa kohë u ka mbetur deri në përfundim të punimeve në çiflig ku do shkojë nëna tyre, por Xhavidana oféndohet dhe nuk reagon aspak mirë. Brenda fare pak sekondash, zilja e derës do e ndërpresë bisedën e tyre. Rejhani përgjigjet në derë, ku shókohet kur shikon që përballë i qëndron Gylsymi.