Vajza në dritare/ Nalani dhe Hajriu rrezìkohen nga Dondu

Hajriu dhe Nalani ndodhen në dèpon e shtëpisë duke biseduar fshèhurazi për atë që dyshòn Nalani se Selena ka kuptuar. Pavàrësisht se sa shumë e ka fríkësuar Nalanin ai mendim, Hajriu nuk fríkësohet aspak dhe zotohet se mund të ballafaqohet me të gjithë, për sa kohë që ka dashurinë e saj. Bisedës së tyre romantike por të përzier me pánik, do i shtojë ende më shumë pánik ardhja e paprítur e Dondysë. Ajo futet brenda për të marrë një nga ushqimet rezervë por për fat, ato të dy fshíhen në kohë dhe ajo nuk i sheh.

Nalani largohet nga depòja e mbuluar me djersë, për t’u përballur me një tjetër situatë që atë do e djersisë. Ajo gjen Takon në dhomën e saj, me telefonin e saj në dorë, gjë për të cilën ai jep një jùstifikim sikur thjesht po e rregullonte që të mos binte në tokë. Nalani híqet sikur e beson por sërish e krítikon ashpèr Takon, sepse e ka paralàjmëruar të mos i futet në dhomë. Tako kokëùlur largohet nga dhoma duke kërkuar ndjesë, ashtu siç kërkon ndjesë edhe nga Ferideja pasi nuk arriti t’ia sillte telefonin e Nalanit, siç ajo i kërkoi.

Ndërkohë, në kompaninë e Korolluve, Selenës i del përpara Bilura dhe i kërkon pak çaste nga koha e saj. Në atë bisedë të shkurtër në këmbë, Bilura tenton t’a bindë Selenën se ditën e mëparshme ka qenë me Nalanin por i ka thënë ndryshe pasi nuk donte që Ferideja t’a dinte se ishin sëbashku. Selena i shkèl syrin, i lë të kuptojë se e di që e sàjoi të gjithë situatën dhe me aq largohet. Që aty, Selena do shkojë në zyrën e Sedatit që të pajtohen me njëri tjetrin, duke kërkuar secili falje për gàbimet e bëra. I vetmi person që nuk pajtohet, është Leventi.

Selena nuk e di që ai e ka parë duke hipur në makinën e Emirit ndaj dhe nuk i jep sens hàtërmbetjes së tij, aq sa ai refuzon të shkojë në darkim me Gylxhihanën. Ai darkim do mbahet atë natë, në shtëpinë e Xhavitit, ku Selena refuzon edhe t’i japë dorën atij, duke e mbajtur fàjtor që i ka hapur shtëpinë nënës së saj në një moment që duhej t’a kthente në shtëpi. Darka shkon si mos më kèq dhe fëmijët largohen, paralèlisht me një tjetër fëmijë që largohet nga gjiri prindëror. Ajo është Pera, e cila me një letër, largohet nga nëna e saj përgjithmonë.