AMANETI/Feriti i bën analizën Jamanit dhe Nanës

Mjekët që i qëndrojnë mbi krye Neshesë, arrijnë t’a kthejnë atë në jetë dhe t’ia stabilizojnë gjendjen. Ajo kalon në një dhomë normale, përtej kujdesit intensiv në të cilin ishte dhe pranë vetes, do ketë jo vetëm motrën dhe Feritin por edhe Vollkanin.

Ndërkohë, Aishe dhe Feriti do vazhdojnë me të njëjtin rigorozitet dhe seriozitet të bëjnë kërkime për personin që i ka dhënë ilaçet Neshesë dhe shumë të tjerave si ajo. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Nana, me luftën që i ka shpallur zemrës.

Ajo është e vendosur të bëjë çdo gjë që është e mundur, vetëm për të mos rënë në dashuri me Jamanin, ndaj dhe heq nga dhoma saj çdo dhuratë që ai i ka sjellë, që t’a kujtojë sa më rrallë të jetë e mundur.

Për të folur mbi rrëmbimin e saj të fundit, në shtëpi do u trokasë Feriti. Nga biseda intensive që bën me të, ai i thotë Jamanit se të dy janë njëlloj, shumë të vështirë dhe që nuk durojnë aspak.