AMANETI/Nana ia mohon vetes një emocion të madh

Feriti me Aishen nuk qëndrojnë duarkryq por dhembjen dhe frikën e tyre e kthejnë në forcë, duke kërkuar me patjetër burimin e fajit, personin që ia ka dhënë një ilaç të tillë Neshesë, sepse si ajo, edhe shumë të tjera rrezikojnë.

Ndërkohë, në anën tjetër ndodhet Nana, e cila provon t’ia ngjisë sëmundjen Ajnurit që edhe Ajnuri të kyçet në dhomë dhe Nana të mos jetë e vetme me Jamanin por nuk ia del dot. Pak më vonë, ajo merr një letër nga Jusufi.

Letra është e mbushur me emocione të shprehura në rreshta që e përmallojnë. Por megjithatë, nuk heq dorë nga tentativat për të dalë që aty, vetëm që të mos jetë vetëm për vetëm me Jamanin, por ky i fundit nuk e lejon asnjëherë.

Sakaq, sa herë që afrohet fizikisht me të, Nana bindet ende më shumë se ka nisur t’a dashurojë, ndaj dhe me lot në sy i thotë vetes se ajo nuk ka asnjë të drejtë t’a dashurojë sepse aty ndodhet vetëm për hir të Jusufit.