AMANETI/Nana mbron me jetë vajzën e panjohur

Jamani i shkon Nanës pranë me një biletë në dorë, të cilën e ka marrë për të, që ajo të kthehet e të pushojë një javë në vendlindjen e saj, por Nana nuk pranon, vetëm sepse ai gjest e afron ende më shumë me të.

Pasi Jamani largohet i irrituar, ajo i shkon në zyrë për t’ia lënë biletën por aty shikon edhe tesbihet që dikur ia ka dhuruar vetë dhe emocionohet pafund. Përhumbjen e saj, do e ndërpresë një ulërimë që vjen nga oborri.

Ajo nxiton dhe shikon një vajzë që përgjërohet për t’u futur brenda, duke thënë se është e njohura e hallë Akçës dhe ka nevojë për ndihmë. Nana e merr menjëherë në mbroje ndërsa mes të tjerëve dëgjohen të shtëna.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Ibo, i cili bashkëpunon në operacionin për gjetjen e personit që ka rrezikuar jetën e Neshesë dhe shumë të tjerave si ajo. Kësaj rradhe, ai infiltrohet si të ishte avokat.