AMANETI/Nana zhduk dhuratën e Jamanit nga xhelozia

Aishe futet në shtëpinë e Nilgynit por bashkëshorti kësaj të fundit e godet pas koke dhe e mban edhe atë peng. Ndërkohë që zhdukja e Aishes bie në sy të Neshesë, lajmërohet edhe Feriti me ekipin e tij.

Ai e gjen një justifikim për t’i shkuar në shtëpi Nilgynit por bashkëshorti saj nuk ka lënë asnjë shenjë që të dallohet ku po i mban pengjet. Për t’a zbuluar, Ibo troket pak më vonë, si i infiltruar, gjoja se ka shkuar për elektricitetin.

Me mjeshtëri, ai arrin të vendosë kamera në shtëpinë e tij, nga ku do e përgjojnë. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Nana, e cila shikon Jamanin duke veshur një xhaketë teksa del nga dhoma e ortakes së tij.

Ajo e keqkupton atë skenë, po aq sa e keqkupton edhe telefonatën e tij të nesërmen, ku ai, për hir të punës rezervon hotel për dy netë, për vete dhe ortaken e tij. Nga xhelozia, Nana hedh nga dritarja dhuratën e tij.