AMANETI/Pinari vërteton mendimin e saj për Jamanin

Neshe shkon të vizitojë Vollkanin në zyrë kur nga pas u shkon edhe Bashaku që vijon të tentojë rikthimin me Vollkanin por nuk e lejon njeri, pasi Vollkani kap dorën e Neshesë dhe largohet me të.

Ndërkohë, në zyrën tjetër, Feriti merr të tregojë se ka filluar të njihet nga e para me Aishen por kjo e fundit e ndalon duke ia shkelur këmbën dhe ia bën të qartë se është shumë herët për t’u treguar të tjerëve.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Nana, e cila gëzon shoqen e saj me surprizën që i bënë dhe marrin aprovimin e saj për t’u martuar. Më pas, Pinari mëson çfarë ka ndodhur me Jamanin dhe Nanën dhe jep komentin e saj me bindje të plotë, se të dy e dashurojnë njëri tjetrin.

Madje Pinari thotë po me aq bindje se Jamani nuk do largohet. Ndonëse Nana nuk e beson aspak, ajo vërteton moslargimin e tij sapo kthehet në shtëpi dhe nga pas shikon Jamanin.