Çapkëni i pasur/Dikush mëson tradhëtinë e Orhanit me Ifakatin

 

Ifakati kalon çdo kufi, duke thënë se tanimë është rradha e Asumanit që të sakrifikojë për hir të familjes dhe meqë ajo nuk mundet të bëjë fëmijë, atëherë Fuati duhet të bëjë fëmijë me dikë tjetër, por ato fjalë, Gylgini i hedh poshtë.

Gylgini mbron me çdo kusht nuset e saj dhe e ngushëllon Asumanin që ndihet keq me veten. Ndërkohë, Feriti shkëlqen çdo ditë e më shumë në krijimin e bizhuterive me perla. Sejrani ia vlerëson shumë punën ndërsa Pelini jo.

Megjithatë, Pelini tolerohet të futet deri në dhomën e tyre të gjumit. E neveritur nga gjesti saj, Sejrani del nga dhoma me furi por në një moment që s’e priste aspak, shikon një skenë shumë të rëndë.

Sejrani shikon Orhanin me Ifakatin duke u puthur e duke u futur në dhomën e kësaj të fundit por gjithsesi, nuk e flet me asnjë njeri atë skenë. Ajo hesht por sjellja saj njëkohësisht ndryshon, duke u bërë më nevrike.