I PABESI/ Asja pranon të puthet me Vollkanin

Selçuku telefonon Derinin për t’i treguar vendndodhjen e Vollkanit sepse ndjen dhèmbshuri për të por gjithsesi i thekson që të mos shkojë në atë vend sepse do takohet ai vetë me Vollkanin dhe nuk do t’a zhgènjejë duke zbuluar vendin e tij. Sado që i premton Selçukut, Derini sërish shkon në atë vend. Selçuku largohet për t’i lënë ato të dy të vetëm, ndërkohë që ato nuk e dinë se po vëzhgohen edhe nga Asja dhe Derja. Ato të dyja i shikojnë nga larg duke u përqafuar e duke u puthur, gjë që vërteton fjalët e Asjës para Derjës.

Derini e bind Vollkanin se mes saj dhe Onurit nuk ka asgjë dhe se gjithçka ka qenë vetëm për t’a bërë atë sadopak xhèloz. Në mbrëmje të asaj dite, Nili do vizitojë Asjën, më shumë për t’u këshilluar me të se çfarë duhet të bëjë me martesën e saj kur e vrèt kaq shumë shtatzania e Xherenit. Asja e fton të bëjë çfarëdo që i ndjen zemra si dhe i thekson se do jetë krah saj gjithmonë. Teksa ato bisedojnë, Aliu pyet nënën e tij se çfarë i ka bërë ajo babait të tij. Asja kupton se Vollkani po ia nxít Aliun kùndër prandaj nuk përgjigjet.

Ditën tjetër në punë, ajo takohet me Vollkanin rastësisht, në zyrën e Derjës. Ai përpiqet t’a póshtërojë duke ia hequr nga duart projektet që ka marrë përsipër, ndërsa Asja e përqèsh duke i thënë se paska marrë urdhër nga gruaja që të mos takohen më. Gruaja e tij Derini vjen gjithashtu në spítal, sa për t’i thënë Asjës se këtë herë ajo ka humbur. Mllèfi i Asjës është aq i madh, saqë atë natë, ajo vendos të kthejë shtëpinë përmbÿs, që të duket sikur ka hyrë një hàjdut në shtëpi për të vjédhur várësen që i ka blerë Vollkani.

Si përherë, Vollkanin e lajmëron Derja, që qëllimisht i thotë të mos vijë sepse Asja gjòja e paralàjmëroi të mos i tregonte atij por po e telefonon për t’i thënë që t’a mbajë Aliun ai atë natë. Vollkani nxiton për tek Asja dhe e gjen atë gjòja duke vájtuar fatin. Derja largohet shumë shpejt ndërsa ato të dy mbesin të vetëm. Asja i kërkon Vollkanit t’a lërë të vetëm dhe luan rolin si e lénduar nga ai por Vollkani qëndron, kërkon falje për akùzat dhe i rrémbén një puthje në buzë. Asja e lejon t’a puthë por për më tepër intímitet, i thotë se fillimisht ai duhet të divòrcohet.