OSMANI/Dikush zbulon lojën e Ballës dhe Malhunit

Sulltanesha i mbledh të gjithë në një sofër, ku Balla do shfrytëzojë prezencën e saj për t’a vënë Bengin në siklet, që ajo të pranojë që Alçiçeku të marrë pjesë në ushtrinë e femrave, dhe ashtu ndodh. Teksa ato bisedojnë, misioni vazhdon në kuzhinë.

Ulgeni vepron siç i ka Balla porosi dhe kështu, sapo Sulltanesha prek me buzë gotën e saj, ajo bie pa ndjenja. Balla i merr nga brezi vulën, për të cilën e kishte filluar gjithë misionin bashkë me të tjerët dhe pa humbur kohë, niset për rrugë.

Ajo mbërrin tek Osmani dhe ia dorëzon vulën e shumëkërkuar, ndërkohë që askush nuk dyshon për helmim të lehtë të Sulltaneshës sepse Edeballë është i përfshirë në atë mision dhe ai thotë se alivanosja ka ardhur nga rënia e imunitetit.

Në ato çaste, Bengi mëson nga krahu saj i djathë, Esma, se gjithçka mes Ballës dhe Malhumit ka qenë lojë. Sulltanesha xhindoset kur Bengi ia përcjell informacionin dhe urdhëron arrestimin e Ballës, ndërkohë që vetë shkon pranë Konurit për t’i ofruar atij pasurinë e botës në këmbim të shitjes së Osmanit, por ai nuk e bën.