PENDIMI/ Ahmeti jep làjmin e rèndë për Aishen

Shuleja vazhdon t’a kërkojë Arzunë gjithandej, pavàrësisht përndjèkjes pènale që mori për shkak të saj. Ajo nuk e mendon në asnjë moment që t’a lërë atë të vetme, prandaj dhe nuk i ndalon kërkimet por asnjë prej kërkimeve nuk i rezulton efektive. Arzuja ndërkohë vijon të jetë e vetme, e dèrrmuar dhe pa para në xhep. Vetëm një ditë më vonë, Arzu do gjejë mënyrën për t’a kontaktuar Shulen në numrin e saj personal dhe kështu do mund të takohen. Shule e dërgon Arzunë në shtëpi, ku pas shumë ditësh ajo bën dush dhe pushon nga lodhja.

Sakaq, ai mëngjes do jetë shumë domethënës edhe për Zejnebin. Ajo futet në dhomën e Aishes pasi shqètësohet që ajo nuk është zgjuar e para në familje. Në mënyrë të tmèrrshme, ajo përballet me pamjen e Aishes që ka rènë në tokë, pa ndjenja dhe me urgjèncë dërgohet në spìtal. Atje, në spìtal, Aishen e merr përsipër Ahmeti si dòktor. Pas kontrollit që i bën, ai tregon me kèqardhje se Aisheja mund të përfundojë e paralìzuar në shumë pjesë të fytyrës e trupit, për shkak të strèsit të madh që ka përjetuar.

Përveçse ndjejnë shumë kèqardhje për të, Zejnebit i shtohen ende më shumë dýshime, nga mënyra se si Aisheja po reagon në gjithë ngjarjen e largimit të Sudes nga familja. Me ato dýshime, ajo shkon në shtëpi, futet në dhomën e Aishes dhe kontrollon kutinë e saj private, ku gjen të dhëna të mjaftueshme, letra e fotografi, që vërtetojnë se ajo është nëna biològjike e të ndjerit Sabri dhe Sudeja është mbesa saj. Teksa Zejnebi po shqyrton çështjen e Aishes, bashkëshorti saj Sinani ndodhet në rrèzik.

Atij i dalin përpara disa burra të àrmàtosur, të dërguar nga avòkat Mehdiu por para se ato të guxojnë të bëjnë gjë, Kadiri i shkon në ndihmë bashkë me gjithë taksistët e tjerë të lagjes, të cilët i njofton ndërmjet një radioje se ka nevojë për përforcime. Ardhja tyre i largon njerëzit e Mehdiut dhe me aq shpëtojnë për atë rradhë. Paralèlisht, në shtëpinë e tyre shkon Meltemi për të takuar Zejnebin. Hapurazi, Meltemi i ofron punë në biznesin që po hap, duke theksuar se pavàrësisht të gjithave, ka besim absolut tek Zejnebi. Për hir të parave që i duhen sa më parë, Zejnebi pranon.