Për familjen time/ Suzana bie në kurthin e Akifit

Akifi arrin të fusë në kurth Ajlën. Ashtu si Nebahati dhe Ajla edhe Sizana bie pre e mashtrimit të Akifit duke pranuar si dhuratë që kompania e kremrave të fytyrës të jetë në emrin e saj.

Jo vetëm Suzana por edhe Harika e spao dalë nga burgu nuk dyshon aspak te qellimi i Akifit. Sakaq, përveç Harikës edhe vajzat e tjera të ngujuara në burg marrin lirinë.

Pas pak ditësh festohet dita e nënës dhe Asija me Omerin sebashku me Emelin nuk ndjehen aspak mirë nga entuziazmi që Ogullxhaja tregon mirëpo Emeli dhe Omeri arrijnë të gjejnë një menyrë për të kthyer gëzimin mes tyre.

Duke mos e pasur nënën e tyre, Omeri dhe Emeli surprizojnl Asijen në diten e Nënës duke e falenderuar për kontributin e saj dhe duke i kujtuar se me atë përkushtum që ka treguar nuk e kanë ndjerë mungesen e nenes.