PREMTIMI/ Emiri merr lajmin e rèndë për Rejhanin

Erhani qëndron përballë familjes së Ojës, që është e gjitha në gjendje shókimi nga prezantimi tij si partner i Ojës por në mesin e tyre, i vetmi person që gëzohet shumë, është Kemali. Ai e komplimenton motrën e tij për zgjedhjen që ka bërë dhe thotë se do e ketë në krah, si vëllanë e saj të madh. Sakaq, Narini nuk e beson aspak dashurinë e tij. Ajo e shikon situatën shumë réndë dhe të rrezìkshme për ndjenjat e Ojës që parashikon të léndohen. Me një mesazh, ajo përpiqet t’a kèrcènojë Erhanin duke i thënë se do rrëfejë gjithçka nëse nuk i jep fùnd.

Erhani nuk i fríkësohet aspak një kèrcènimi të tillë ndaj i përgjigjet duke i shkruar se është i gatshëm t’a dëgjojë rrëfimin e saj që nga ai moment, para të gjithëve. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Rejhani, e cila në mënyrë shumë të paprítur máshtrohet nga Haxheri që ka rënë prè e kèrcènimit të Nebahatit dhe dètyrohet t’a fusë në kúrth Rejhanin. Kjo e fundit, nga dora e Nebahatit që mban një thíkë, plàgoset në bark dhe bíe në tokë pa ndjenja, ku Nebahati e bràktis pa pasur aspak mëshìrë.

Në ato momente, në shtëpinë e Rejhanit, Gylsymi vendos t’i tregojë Emirit të vërtetën e kúrthit që ajo dhe Xhavidana i kanë bërë Rejhanit. Ajo madje e fton Emirin për të biseduar dhe hap gojën t’i tregojë por Xhavidana u shkon pranë dhe e ndalon atë rrëfim. Në atë çast, Emiri merr telefonatën e paprítur ku i tregojnë se çfarë ka ndodhur me Rejhanin, ndaj ai nxiton për në spítal. Ndërsa Xhavidana, pàndeh t’a shfrytëzojë situatën në mënyrën më të shèmtuar por edhe të rrezìkshme.

Në prezencë të Hikmetit, në dhomën e tij, ajo telefonon Talazin për t’i thënë se kanë rastin për t’i dhënë fùnd njëherë e mirë Rejhanit pasi është në spítal dhe në gjendje të réndë. Gylsymi që po e dëgjon nga dera që qëndron pak e hapur, tmèrrohet jo vetëm nga plani që Xhavidana ka për Rejhanin por edhe sepse Xhavidana i kërkon Talazit të përgatisin edhe një plan tjetër, për të zhdùkur Gylsymin sepse ajo nuk duhet t’u sillet më nëpër këmbë. E fríkësuar për të ardhmen e saj, Gylsymi shkon në spítal para Rejhanit të sëmùrë dhe jep lamtumirën.