PREMTIMI/Narini e ballafaqon Rejhanin me një të sëmurë të rëndë

Narini përpiqet me shpirt e me zemër që të gjejë një zgjidhje për situatën e Rejhanit dhe për këtë telefonon doktorë të ndryshëm nga Azerbajxhani, derisa e zë gjumi me kokën mbi kompjuter.

Ndërkohë Rejhani me Emirin shkojnë të takojnë një zonjë që pandehin të ketë kaluar të njëjtën situatën me Rejhanin e të ketë shpëtuar por në mënyrë tronditëse mësojnë se fëmija në fjalë po rritet nga tezja sepse e ëma i ka vdekur.

Që aty, ato të dy shkojnë në spitalin ku punon Narini, ku kjo e fundit e prezanton Rejhanin me një zonjë që aktualisht është në të njëjtën situatë me të por në ditët e fundit të shtatzënisë.

Zonja pranon se e ndjen vdekjen më pranë se asnjëherë tjetër por në konkluzion thotë se nuk është penduar asnjëherë dhe fjalët e saj shkaktojnë lot jo vetëm tek Emiri por edhe tek nëna saj që e ka pranë.