PREMTIMI/ Narini mëson përse është zhdùkur dikur ish i dashuri saj

Xhavidanës i rri mendja tek takimi i Sunës me djaloshin që ajo nuk e njeh, prandaj vendos t’i shkojë pranë në dhomë dhe me shumë butësi, arrin t’a bindë që ajo të flasë e t’i tregojë se kush është ai. Sapo Suna tregon, Xhavidana ngrihet në këmbë. Ajo flet fjalët më të rénda për Taxhin që e ndihmoi Sunën të arràtisej nga klínika, ndërsa Suna e mbron duke iu betuar se ajo e ka dètyruar atë t’a ndihmojë të arràtiset, duke i thënë se nëse ai nuk do e ndihmonte, ajo do arràtisej e vetme.

Pavàrësisht të gjitha betimeve e përbetimeve që Suna bën para Xhavidanës, kjo e fundit nuk bindet dhe ia ndàlon të takohet më me të. Gjatë kohës që ato flasin, në shtëpinë e tyre do trokasë sërish profesor Ademi, profesori i Rejhanit. Ai i tregon se ka fituar të drejtën e studimit për të marrë dòktoraturën dhe këtë dëshiron t’ia tregojë me gojën e tij Hikmetit, që deri më atë ditë i ka dhënë bursë për studimet që ai ka kryer. Rejhani lumturohet shumë për të por para se ai të shkojë në dhomën e Hikmetit, Emiri i shikon dhe u shkon pranë.

Ai irònizon ardhjen e dytë të Ademit në shtëpinë e tyre, ndërsa Rejhani i tregon se ai nuk është aty për të por për Hikmetin. I ndjerë në síklet, Emiri mban kokën poshtë ndërsa Ademi që është po aq në síklet për vete, shkon pranë Hikmetit pa e zgjatur më shumë. Sakaq, në anën tjetër ndodhet dashuria e pamundur e Jonxhës për Kemalin. Ajo vendos të heqë dorë njëherë e mirë nga ai, duke úrryèr veten e saj për sa kohë që tentoi t’u ngrinte kúrthe atyre. Gjatë kohës që ajo mendon për Kemalin, ky i fundit mendon për Narinin.

Narini e ka mbyllur veten në dhomë që nga telefonata e Erhanit por Kemalit nuk i tregon se kush ishte ai. Kemali ndan hàllin e tij me Ojën e më pas i shkon sërish pranë Narinit, por ajo vijon të mos flasë. Teksa qëndron e vetme në dhomë, Narini merr një mesazh nga Erhani, i cili i kërkon të takohen, duke përsëritur disa herë se mes tyre ka ende gjëra të pathëna. Narini shkon për t’i kërkuar që të mos e shqètësojë më por Erhani i përgjigjet duke drejtuar gishtin tek një plàgë që ka në gjòks, për të cilën thotë se ajo është arsyeja që ka qenë i dètyruar të zhdùkej.