PREMTIMI/ Rejhani tmèrrohet nga làjmi që merr në telefon

Kemali dhe Narini vazhdojnë përgatitjet për në darkimin ku janë ftuar nga Rejhani, por ndërkohë në mendje kanë mendime të panumërta për njëri tjetrin por që asnjëri prej tyre nuk gjen dot guximin që t’i shprehë. Narini shkëputet e para nga ai moment e síkletshëm por shumë shpejt e gjen veten pranë Kemalit sërish sepse të dy shkojnë pranë Masallit për të luajtur me të. Teksa ato janë fare të qetë, shoferi i shtëpisë së tyre, Taxhi, po dërgohet në spítal duke lùftùar për të jetuar.

Sakaq, mbesa tij Suna, vazhdon t’i përgjèrohet Xhemresë që të heqë dorë nga plani saj, të kujdesen për Taxhin dhe t’a dërgojnë atë në spítal pasi mund të vdèsë aty ku e kanë lënë. Xhemreja me një të qeshur të madhe, thotë se nuk i intereson edhe nëse Taxhi vdès. Ajo vazhdon rrugën dhe e dërgon pèng Sunën në të njëjtin vend ku e ka mbajtur atë Talazi pèng. Në anën tjetër ndodhet familja e Sunës. Rejhani i përfundon të gjitha përgatitjet por Suna nuk duket gjëkundi, ndaj mendojnë se ajo ka hequr dorë.

Xhavidana e quan të déshtuar tentativën e Rejhanit ndërsa Rejhani kërkon falje nga dajë Hikmeti, teksa i premton se shumë shpejt Suna do rikthehet në gjirin e tyre. Por Rejhani nuk është e qetë. Ajo e telefonon Sunën, gjë që e shikon Xhemreja dhe irrítohet aq shumë saqë kalon një krízë të dytë nèrvore, vetëm nga emri i Rejhanit në ekranin e telefonit të Sunës. Xhemreja e fík fare telefonin, gjë që Rejhanin e shqètëson ende më shumë, sepse Sunën e la fare mirë dhe kjo sjellje është e pashpjegueshme.

E mbushur me shqètësim dhe dyshìme, Suna telefonon Taxhin. Për habinë e saj të madhe, në telefon përgjigjet një infèrmiere që shpjegon se ai ndodhet në operacion sepse ka kaluar një aksídent shumë të rèndë. Rejhani pyet nëse ka pasur njeri pranë tij, por infèrmierja e mohon. E tmèrruar, Rejhani ndan me Emirin dhe Xhavidanën çfarë ka ndodhur, si dhe faktin që Taxhi e ka ndihmuar Sunën edhe për t’u arràtisur, edhe e ka mbajtur në shtëpi. Pas atyre fjalëve, Xhavidana vetëm fàjëson Rejhanin se si ajo e ka lënë vajzën në duart e një shoferi, ndërsa Emiri e merr Rejhanin dhe dalin t’a kërkojnë Sunën.