PREMTIMI/ Xhavidana telefon babain e fòshnjës që po mban Rejhani dhe Gylsymi

Shehrija ende nuk di asgjë për çfarë ka rrëfyer Narini, duke shkaktuar shumë lèndime. Ajo e mëson vetëm nga Oja, e cila është mbyllur në dhomë si e ngùjuar. Ashtu si Oja dhe Kemali, edhe Shehrija trìshtohet së tepërmi por nuk e fàjëson dot Narinin, siç bën Oja me Kemalin. Ndërkohë Narini vijon të jetë në krye të punës. Paprìtmas, asaj i shkon pranë Erhani, i cili pàndeh të ketë krijuar tanimë terrenin e duhur për dashurinë e tij ndaj Narinit dhe këtë ia shpreh nga e para, por përballet me një tjetër refuzim po aq të ashpèr.

Ai tenton të rikthehet me të, duke e kèrcènuar me gjýqìn e kùjdestarisë së Masallit ku ai mund të ndikojë tòtalisht për kèq duke vërtetuar se martesa Kemalit me Narinin nuk ka qenë ndonjëherë e vërtetë, por Narini i betohet se nëse do guxojë të ngàtërrohet me Masallin, ajo do e mbýsë me duart e saj. Gjatë kohës që ato flasin, Kemali po mbledh në një kuti çdo fotografi dhe send tjetër që ka lidhje me Narinin. Masalli e pyet përse ajo po vonon aq shumë që të kthehet nga puna por Kemali nuk i tregon të vërtetën.

Ai e jùstifikon mungesën e Narinit duke thënë se i duhet të qëndrojë në urgjèncën e spìtalit pasi ka shumë të sëmùrë dhe Masalli e beson. Por Narini shumë shpejt mbërrin në shtëpinë e tyre, ku nuk guxon të futet brenda por i vëzhgon nga xhamat, pa u vënë re. Ajo shikon edhe kutinë që Kemali ka hedhur në mbèturina, të cilën e merr pa hezituar dhe e dërgon në zyrën e saj në spìtal, ku dhe po jeton. Si të mos mjafonte gjithë qëndrimi që po i mban Narinit, Kemali merr një vendim shumë të madh.

Ai vendos të shpërngulen të gjithë nga ajo shtëpi, sepse ka tepër kujtime të pàkëndshme. Shehrija përpiqet t’a ndalojë por nuk ia del dot. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Xhavidana. Për herë të parë, dýshimet e saj rezultojnë të sakta. Ashtu siç dýshonte, nëna e bebesë nuk është në spìtal por është futur në tèlashe dhe ia ka mbàthur. Ndërmjet telefonit të Gylsymit, Xhavidana arrin të marrë numrin e telefonit të babait të fòshnjës që po kërkon të birin dhe të shoqen. Ajo i premton se do ia tregojë vendin e të birit, nëse ai bashkëpunon me të.