Premtimi/ Rejhani mëson se në duart e kujt është Xhemreja

Narini merr një telefonatë ku i rrëfejnë se Kemali ndodhet i arrèstuar në kòmisariat dhe duhet firma e saj që ai të lìrohet.

Ajo shkon dhe lìron Kemalin, i cili ka dashur te futet me fòrcë në shtëpinë ku po qëndron Masalli tek gjyshi i saj.

Rejhani dëshiron të zbulojë të vërtetën e vìdeos ndaj telefon Xhemrenë, celin e të cilës e hap ndihmësi i Talazit dhe Rejhani kupton që Xhemreja është në rrèzik.

Ajo i kërkon Emirit të mos i bëjë asnjë pyetje por të dy të nisin kërkimet për Xhemrenë dhe Emiri pranon menjëherë.