Sekrete familjare/ Ilgazi nuk e lejon Xhejlinën t’a puthë

Parla ndodhet në shkollë kur dëgjon bisedën e vajzave të grupit të notimit. Ajo mëson se i dashuri po e tràdhton me njërën prej tyre dhe qëllimisht, ajo i shkakton një aksídentim vajzës. Rrjedhimisht, vajza nuk merr dot pjesë në garimin e notit dhe vendin e saj e zë Parla, e cila për t’a fituar me patjetër atë garim, kërkon ndihmën e Serdarit. Paralèlisht, Laçini kërkon ndihmën e djalit të saj, Enginit, që gjërat me Jektain të mos acàrohen më tepër por Engini është i vendosur që çdo njeri që i ka dalë kùndër, do vùajë dënìmin e tij.

Për shkak se nuk e bindi dot Enginin, Jektai e lë atë në rrugë. Për shkak të Jektait, Laçini détyrohet të dalë para motrës së saj, Sedasë, të cilës i bën një ofertë të majme nga Jektai, vetëm që ajo të mos jetë avòkatja e Enginit. Sedaja nuk pranon dhe Laçini e merr këtë si një gòditje të qëllimshme, duke e quajtur xhelòze që Jektai nuk e dashuroi atë kurrë, por Sedaja e mohon të ketë qenë e dashuruar me të ndonjëherë. Sedaja që aty, shkon sërish në gjykàtë, ku rrópatet duke punuar për Enginin. Përballë e saj, shumë shpejt do ndodhet Çinari.

Ai shkon të takojë Ilgazin por Sedaja i del përpara, për t’i thënë se Engini e di që ai e ka vràrè Zaferin ndaj po i jep mundësinë të rrëfehet vetë, para se ai t’a denòncojë. Çinari trémbet i tëri nga ai kércénim aq i paprítur ndërsa Seda largohet. Ajo bashkë me Enginin dalin para Parsit për të tjera procèdura por kësaj rradhe, Parsi do i përballë me një listë gjërash ilègale që Seda ka bërë, të cilat i rrezìkojnë asaj liçensën e profesionit, por përtej atij kércénimi, Engini i premton tezes së tij se do e nxjerrë nga ajo situatë.

Teksa Engini rikthehet në qelìnë e tij, Erdemi i del përpara, e merr në një dhomë veçmas dhe e dhùnon shumë teksa i kërkon të tregojë se nga e dinte ai që vajza në fjalë ishte vajza e tij dhe e Ozlemit, por Engini nuk flet. Sakaq, Xhejlina shpërndan fotografinë e babait të saj gjithandej pasi mëson nga Osmani se ai është zhdùkur pa gjurmë. E dérrmuar, ajo kthehet në shtëpi dhe përpara i del Ilgazi, të cilit i lëshohet dhe tenton t’a puthë por Ilgazi sërish e largon, duke i treguar me síklet të madh se nuk i afrohet dot pa i treguar se babai i tij ka qenë një prej personave që ka mundësuar dikur búrgosjen e pádrejtë të babait të saj.