Sekrete Familjare/Xhejlina dhe Ilgazi flejnë me njëri tjetrin

Ajlini mëson se motra saj Xhejlini po divorcohet nga Ilgazi dhe mërzitet, ndaj dhe përpiqet t’a bindë atë të kthehet me të, pir s’ia del dot. Ndonëse është e bindur, ajo, kur takohet me Ilgazin, përfundon duke fjetur me të, duke mos i rezistuar dot.

Pasi Xhejlinën e zë gjumi, Ilgazi largohet, mes lotësh. Sakaq, në anën tjetër ndodhen vajzat, Merve, Parla dhe Tuçe. Ato marrin një ftesë nga Serdari për t’iu bashkuar ne resortin ku ai po qëndron dhe ndërkohë, Tuçe planifikon t’a padisë tek i ati.

Ajo e bën, por Serdari e kupton situatën dhe me ndihmën e Xhunejtit, ia mbath para se të mbërrijë Engini. Për ftesën që u bëri vajzave, Serdari e di që do marrë dënim nga Jektai dhe për këtë i përgjërohet Xhunejtit që t’a ndihmojë.

Po atë ditë, Ilgazi do mësojë se bashkëshorti i Xhansusë ka vrarë të dashurin e saj. I frikësuar, ai telefonon Xhejlinën dhe i tregon se të gjithë janë në rrezik sepse bashkëshorti i Xhansusë do të hakmerret ndaj të gjithëve.