Vajza në dritare/ Nalani i rrëfen Hajriut se nuk është penduar për puthjen

Sedati vijon të qëndrojë në qèli, ku nuk ka bërë dot asnjë shok dhe secili prej tyre shfrytëzon çdo mundësi për t’u tállur me të. Kur bie mbrëmja, Sedati ngrihet nga shtrati lehtë dhe fshèhurazi, pasi i është premtuar se do i lënë në túalet një telefon por në vend të telefonit, Sedati gjen një kokërr qepë. Ai kthen kokën pas dhe shikon të gjithë të búrgosurit e tjerë të qèlisë, duke qeshur me të. Gjatë kohës që ai tórturohet, vëllai i tij Muzo gjen prehje tek këngëtarja e tij e zemrës, që i shkon në shtëpi për t’i kënduar, si në kohët e vjetra.

Personi që e futi në atë gjendje Muzon, Pera, gjen guximin dhe fshèhurazi nga nëna e saj, kalon para shtëpisë së tij. Ajo natë kalon me aq ndërsa mëngjesin e të nesërmes, nëna e djemve, Gylxhihana, nuk e fshèh dot mérzinë që ka. Ajo vendos të mos e fshèhë më arsyen që e ka mérzitur aq shumë dhe e ndan me Dujgunë vendimin e Rafetit për divòrcim. Dujgu shókohet e tëra dhe nga sytë i rrjedhin menjëherë lòt, ndërsa Gylxhihana i kërkon të mos e pyesë asgjë sepse situata tyre nuk ka asnjë shans për përmirësim.

Teksa ato bisedojnë, Nalani i kërkon Hajriut të takohen dhe ndryshe nga çdo herë, takimi i tyre zhvillohet në dèpon e shtëpisë, ku mbyllen me çelës brenda. Pániku i përfshin të dy sepse mundësia për t’i zènë është shumë e madhe dhe jùstifikimi tyre nuk do vlejë, në rast se do i zènë. Me një frymë, Nalani i thotë Hajriut se nuk është penduar aspak për puthjen që kanë shkëmbyer me njëri tjetrin. Në përfundim të asaj fjale, dikush dëgjohet që qëndron pas derës së dèpos.

Personi që po tenton t’a hapë, është pikërisht Sedati. Xhana ka bindur Alpin të tërheqë pádinë kúndrejt Sedatit dhe rrjedhimisht ka siguruar lírimin e tij. Me shumë nxitim, Hajriu fshíhet në një cep ndërsa Nalani i del përpara Sedatit. Ferideja dyshòn dhe përpiqet të shikojë ndonjë gjë më shumë brenda në dépo por nuk shikon asgjë. Teksa të gjithë i gëzohen daljes së Sedatit, Rafeti kërkon me patjetër nga ai që të bëhet gadi e të takojnë Alpin për të hedhur hapin e parë kùndrejt tij, pa e ditur se Alpi po takohet fshèhurazi me Takon, të cilit i jep një tufë me para.