Vajza në dritare/Nalani pranon pranë vetes vetëm Muzon

Nalani nuk preferon t’i flasë aspak Metinit pasi dëgjoi nga goja tij se ai është i ati. Për më tepër, ajo refuzon t’i flasë edhe Hafizesë dhe shkon e vetme në shtëpi. Pas saj, do vrapojë edhe Hajriu por edhe atë do e refuzojë.

Nalani gris të gjitha letrat e Metinit, pa i lexuar aspak, si dhe i dërgon mesazh Muzos, duke i kërkuar që ai t’i shkojë pranë sepse ka nevojë për të. Në ato momente, Muzo po kundërshtonte Bilurën që me këmbëngulje kërkon që t’i tregojnë Sedatit për Hajriun dhe Nalanin.

Muzo largohet duke mos qenë dakord me Bilurë por kur shkon në shtëpinë e Nalanit, ai merr një mesazh nga avokati i familjes, Galipi, i cili i tregon se Sedati po bën kërkime për thirrjet e rregjistruara në telefonin e Nalanit.

Sakaq, përtej tyre, ndodhet nëna tyre Gylxhihana, e cila shikon gjak kur kollitet dhe kupton se koha saj po mbaron, por megjithatë, nuk i tregon njeriu se e ka kuptuar dhe vazhdon normalisht, si të mos kishte ndodhur gjë.