Vajza në dritare/Tyrkana troket tek Nalani fshehurazi nga Hajriu

Hafizeja shqetësohet shumë për Hajriun që është futur në atë formë në jetën e Nalanit, ndaj vendos të kërkojë ndihmën e Metinit, si babai i Nalanit që është. Ndërkohë Nalani, nxiton për tek Sedati që i tregon për Gylxhihanën.

Shkuarja e Nalanit në spital do ndezë gjakrat tek Hajriu, i cili sapo është divorcuar nga Tyrkana, në sallën e gjyqit. Ai e telefonon vazhdimisht por Nalani nuk i përgjigjet. Gjatë qëndrimit në spital, Nalani do vërejë ftohtësinë e Muzos.

Ai i kalon fare pranë por nuk i flet, për herë të parë. Shumë shpejt, në spital do vijë Hajriu, i cili do debatojë ashpër me Nalanin dhe do e kapë edhe nga krahu, duke shfaqur anën e tij më të shëmtuar, por për fat nuk e shikon Sedati.

Nalani largohet për në shtëpi por nga pas ka Hajriun, ulërimat e të cilit do shqetësojnë fqinjet e pallatit që nisin të kenë mendim negativ për Nalanin. Pas largimit të Hajriut, tek Nalani do trokasë Tyrkana me fëmijët.