AMANETI/Ajnuri i bën të zezën Nanës

Nana rikthehet të punojë me Jamanin sikur nuk ndodhi asgjë mes tyre por nuk kalon shumë kohë dhe një tjetër grindje ua ndërpret punën, aq sa Nana largohet nga zyra.

I vetmi person që e shfrytëzon atë situatë, është Ajnuri. Ajo hedh qëllimisht çaj mbi dosjet e Jamanit, që faji t’i mbetet pakujdesisë së Nanës dhe pikërisht ashtu ndodh.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Aisheja me motrën e saj Neshenë, të cilat po përpiqen me gjithë çfarë kanë, që t’a largojnë Feritin nga shtëpia pa e parë babai i tyre.

Për fat, ato ia dalin dhe e lehtësuar Aisheja rikthehet në punë, por edhe atje, babai saj do i shkojë për vizitë, duke i dhënë nga e para shqetësimin e fshehjes së Feritit nga ai.