Për familjen time/Orhani lë pa ndjenja Nebahatin

Suzana rrëfen para Susenit vjedhjen që vajza saj Harika ka bërë e më pas largohet duke i lënë të vetme, por Suseni vendos t’ia falë Harikës edhe veprimin edhe paratë që Suzana i ktheu, në mënyrë që Harika të vazhdojë shkollën.

Paralelisht, Omeri dhe Asija shikojnë Tollgën që i afrohet Xhemilesë ndaj dhe e paralajmërojnë këtë të fundit që të bëjë kujdes. Orë të tëra kalojnë derisa fillon programi i shkollës, ku ortaku më i ri do jetë Resuli, babai i Berkut.

Ai vjen i shoqëruar nga Suzana, të cilën e ka punësuar si asistenten e tij, gjë që shkakton xhelozi tek Akifi por Shengyli do e shpërqëndrojë me një tjetër problem. Ajo i tregon se Orhani po dyshon dhe në atë moment, Orhani i përgjon.

Ai tmerrohet nga ajo që mëson, se Melisa ka shkaktuar vdekjen e Kadirit ndaj dhe merr të largohet për në polici. Nebahati që i dëgjon tenton t’a pengojë dhe teksa e largon nga vetja, aksidentalisht Orhani e hedh atë nga kati i dytë.