AMANETI/Jamani keqkupton dhuratën e Nanës

Ajnuri përpiqet të ndjekë Nanën hap pas hapi, me shpresën se ajo do largohet një moment e më parë që aty. Së fundmi, Nanën e merr me patjetër Jamani për të biseduar në zyrën e tij, sado që ajo reziston të mos flasin vetëm për vetëm.

Halla i shikon, i dëgjon dhe kupton se Nana nuk ka asnjë faj në atë mes. Megjithatë, as Nana nuk e pranon ndihmën e Jamanit kur ai e fton në zyrë që të bisedojnë se si do e investojë ajo pasurinë e saj.

Vetëm pak çaste më vonë, në shtëpi do vijë një postë për Nanën dhe në mesin e atyre gjërave, Jamani vëren biletën e prerë. Ai bindet se Nana po largohet dhe për këtë i ftohet ndërkohë që Nana biletën e ka për t’i bërë surprizë shoqes.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Feriti me Aishen. Me një vendosmëri të madhe, ato arrijnë t’a bëjnë Mesutin të rrëfehet për krimin që vëllai tij Kirpi nuk e ka kryer. Pasi binden se edhe ai është viktimë e atij rasti, i premtojnë se do e ndihmojnë.