AMANETI/Jamani rikthen lumturinë e familjes

Nedimi arrin të fitojë besimin e Jamanit me gjestin që bën dhe me aq, ia hedh. Ai largohet që aty, ndërkohë që në shtëpinë e Jamanit të gjithë e kanë pranuar se ai ka vdekur, ndaj dhe nuk u pushojnë lotët.

Hallë Akça e shikon si të arsyeshme që tanimë t’ia thotë edhe Jusufit por sapo ulet për t’ia sqaruar atë që mendon se ka ndodhur, dera do trokasë dhe pas derës shfaqet Jamani me Nanën.

Ardhja tij i dhuron gjithë familjes lumturi të papërshkrueshme dhe nga halla tij kupton se vetëm Nana nuk e ka besuar se ai ka vdekur. Sakaq, në anën tjetër ndodhet një tjetër person mëse i lumtur që ai nuk ka vdekur.

Ai person është Feriti, i cili përfiton nga situata dhe e bën Aishen të besojë se ende nuk i ka kaluar trauma, ndaj dhe Aisheja përkujdeset për të si për një fëmijë, sepse ndjen dhembshuri.