PREMTIMI/Ferideja lirohet nga burgut

Kumru shëtit gjithandej në shtëpinë e Kemalit, duke qenë e etur për paratë dhe luksin. Ajo është aq e vendosur të akomodohet aty përgjithmonë saqë nuk e merr parasysh nënën që ngulmon se duhet të largohen sa më parë.

Të nesërmen në mëgjes, teksa nëna saj i përgjërohet Narinit për t’a falur, Kumru dëgjon me veshët e saj Shehrijen dhe Taxhin teksa për mendin martesën dhe divorcin mes Kemalit dhe Narinit.

Ndërkohë, në anën tjetër ndodhet Emiri që vazhdon të përmendë spitalin si të vetmen zgjidhje për djalin e tij, ndonëse nuk e pranon si të tillë. Një temperaturë e lartë që foshnjës i vjen, do bëjë që Hikmeti të pranojë.

Teksa ai bën telefonatat e duhura për të shtruar në spital nipin, nga burgu po del një person pikërisht për t’u kujdesur për nipin e tij. Ajo është Ferideja, e cila merr përsipër shpëtimin e vëllasë dhe të nipit të Xhavidanës, djalit të Emirit.