PREMTIMI/Hikmeti vendos largimin e nipit nga shtëpia

Kumru zgjohet fshehurazi gjatë natës për të kontrolluar shtëpinë dhe në çdo hap e më shumë bindet se do të jetojë në atë luks, edhe pse nëna saj është e vendosur për të mos qëndruar.

Nga një bisedë mes Shehrijes dhe Taxhit, ajo mëson se e motra me Kemalin kanë qenë të martuar formalisht dhe tani janë ndarë. Të nesërmen në mëngjes, Narini viziton nënën e saj për të parë nëse është çdo gjë në rregull apo jo.

Nëna saj shfrytëzon çdo moment për t’i kërkuar falje por Narini e ka të pamundur që t’a falë ndaj dhe largohet prej saj pa i dhënë asnjë përgjigje. Sakaq, në anën tjetër ndodhet një fëmijë i vogël që ka nevojë për kujdes mjekësor.

Ai është djali i Emirit, për të cilin vendoset shtrimi në spital. Paralelisht, Ferideja atë ditë del nga burgu, me paratë për shpëtimin e vëllasë dhe misionin për të qenë nënë për djalin e Emirit, siç Xhavidana i ka kërkuar.