AMANETI/Jamani zbulon tradhëtarin brenda shtëpisë së tij

Nedimi përballet me euforinë e Jamanit pasi ky i fundit kuptoi çfarë po përpiqej të bënte Nedimi me shifrat në kompani. Ndonëse ishte vetë gabim, ai merr aq mllef ndaj Jamanit saqë pranon propozimin e armikut të tij dhe për më tepër kërkon t’a vrasin Jamanin.

Jamani ndërkohë nuk di asgjë sa larg ka shkuar mllefi Nedimit por si të mos mjaftonte problemi me të, ai dëgjon shokun e Nanës në një bisedë telefonike, ku thotë me gojën e tij se është futur në atë shtëpi me mision kundër Jamanit.

Ai përmend edhe faktin që Nana nuk është fare në dijeni të planeve të tij por sidoqoftë, Jamani nuk reagon në çast, por e lë atë të mendojë se po i shkon plani siç donte. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Aisheja që gjen një bllok tek Feriti.

Brenda bllokut është rrëfyer dashuria tij për Aishen, që ende vazhdon por kur e gjen me bllok në dorë, Feriti i modifikon ato fjalë të shkruara. Aisheja largohet por brenda natës do largohen sepse Feriti me Vollkanin kanë nevojë për strehë tjetër derisa ajri të pastrohet.