AMANETI/Nana dhe Jamani ia mbathin sëbashku

Feriti me Aishen i shkojnë Nilgynit në shtëpi në një orar kur bashkëshorti saj nuk ndodhet aty por ndonëse ai nuk është fizikisht, kamerat janë aty. Nilgyni nuk pranon se kërcënohet nga ai por gjen formën dhe fshehurazi u jep një provë.

Ajo i fut Aishes në çantë fotografinë e nënës së saj dhe të dy kuptojnë se po kërcënohet me të, ndaj e thërrasin të ëmën në komisariat dhe bëjnë fotografi me të për t’ia dërguar Nilgynit që ajo të ndihet e sigurtë për nënën e saj.

Plani tyre prishet sërish nga burri i Nilgynit ,që e shikon i pari mesazhin, kupton se Nilgyni po bën diçka pas shpinës së tij dhe për këtë e dënon. Sakaq, në anën tjetër ndodhet Nana që ia mbath e para dhe më pas Jamani.

Ato bashkohen dhe rikthehen në shtëpi sëbashku, gjë që tërheq vëmendjen e hallë Akçës. Çaste më vonë, Jusufi i tregon xhaxhait të tij një rregjistrim zëri që ai i ka bërë Nanës, ku Jamani dëgjon dhe mërzitet kur ajo thotë se nuk e dashuron atë por e do ashtu siç do çdo gjë që të jetë mirë.