AMANETI/Nana fillon një punë të re

Nana fillon një punë nga shtëpia për të qenë sa më e zënë e të mos mendojë për Jamanin por ajo punë merr një kthesë të pakëndshme. Teksa po përkthen një tekst, ajo mendon se dikush po rrëfen një vrasje, ndaj dhe e denoncon.

Çdo gjë sqarohet në komisariat, ku ajo mëson se ai është shkrimtar dhe po shkruante libër. Sakaq, në anën tjetër ndodhet i gjithë ekipi tjetër i komisariatit, i mbledhur në shtëpinë e Aishes dhe Neshesë për një darkim.

Vollkani fillimisht mendon se nuk do mbërrijë dot dhe për këtë e lajmëron Neshenë, e cila qëndron e mërzitur derisa ai ia del të vijë. Gjatë asaj darke, Feriti i shkon nga pas Aishes në dhomë dhe mëson se ajo e ruan ende unazën e martesës.

Sakaq, personi që po përpiqet aq shumë që t’i ndajë, Koraji, po bie në kurthin e tij sepse personi me të cilin po kryente ligësinë, e dhunon për t’i bërë të qartë se nuk e pret më për paratë që i ka borxh.