AMANETI/Nana humbet toruan nga xhelozia për Jamanin

Nana nis të bëhet shumë xheloze për vajzën që po punon me Jamanin dhe Ajnuri e vëren diçka të tillë, ndaj dhe qëllimisht i përzgjedh fjalët kur flet për to, që Nana të bëhet ende më xheloze.

Fjalt e Ajnurit bëjnë që Nana të mos përmbahet më por t’i shkojë në zyrë Jamanit me një justifikim të arsyeshëm. Gjatë qëndrimit të saj aty, ajo flet shumë broçkulla, për të larguar Jamanin nga ortakja me të cilën po punon.

Xhelozia saj arrin kulmin kur mëson se ajo do qëndrojë atë natë aty për të fjetur. Pa u përmbajtur më, ajo del natën për të përgjuar nëse ato po qëndrojnë ende me njëri tjetrin apo jo.

Sakaq, në anën tjetër ndodhet Aisheja, në dhomën e saj, kur merr një mesazh nga Nilgyni. Ajo ka arritur t’i dërgojë me të shpejtë një mesazh ndërmjet telefonit të bashkëshortit dhe në atë mesazh i tregon edhe se ku ndodhet edhe planin e tij për t’a vrarë.