Sekrete familjare/Xhejlina dhe Ilgazi divorcohen

Xhejlina mbetet pa fjalë kur kupton që jeta saj sapo u shpëtua nga Metini që ia hoqi gotën nga duart. Ajo e rrëfen këtë edhe para Ilgazit por ai nuk reagon fare. Të dy sëbashku, nisen për në të njëjtin vend.

Ato kanë rënë dakord që mes tyre nuk mund të ketë më diçka, ndaj dhe pranojnë divorcimin nga njëri tjetri,ndonëse të dyve u dhemb shumë. Pasi dalin nga zyra ku divorcohen, Xhejlina nuk pranon të flasë me Ilgazin.

Ajo qan në supet e Erenit ndërsa Ilgazit i shkon pranë për mbështetje Parsi. Megjithatë, ndarja fizike mes tyre nuk vazhdon për shumë gjatë, për shkak të punës që i lidh shumë.

Bashkë me dy njerëzit që po i ngushllonin, ato rikthehen në punë sëbashku, për të vazhduar çështjen e Inxhit aty ku e kanë lënë. Vajza e mbajtur në komisariat, pranon të flasë vetëm me Xhejlinën.