Për familjen time/Omeri fillon kërkimet për vrasësin e Kadirit

Suzana shkon të përqafojë shumë fort djalin e saj të vetëm, për humbjen e Kadirit. Ashtu si ajo, të gjithë ngushëllojnë njëri tjetrin, ndërkohë që në anën tjetër po luftojnë me gjendjen e Melisës, në fshehtësi.

Duke mos e përballuar atë që shkaktoi, Melisa del nga shtëpia pa dijeninë e askujt dhe këmbëzbathur merr të arratiset por për fat, Kaani e vëren dhe e ndalon. Atë çast, Akifi me Nebahatin binden se ajo ka nevojë për kurim.

Ato vendosin që t’a dërgojnë në një klinikë jashtë Stambollit, që nga ajo natë dhe për këtë, do kenë bashkëpunimin e Kaanit. Dita e nesërme vjen shumë shpejt, Kadiri varroset por lotët për të nuk ndalojnë së rrjedhuri rrëke.

Për të vënë drejtësinë në vend, Omeri shpërndan gjithandej njoftime se kërkohet informacion nga dikush që mund të ketë parë apo dëgjuar aksidentin e Kadirit. Ndonëse askush nuk e beson se fajtori do gjendet, Omeri sërish vazhdon.