Çapkëni i pasur/Feriti krijon keqkuptim të madh tek Suna

Asumana mendon të birësojnë fëmijë por Fuati nuk pranon. Megjithatë, nuk rresht së dashuruari atë, edhe pse qan si fëmijë kur ajo i nënshtrohet operacionit, që do u heqë çdo mundësi për të pasur ndonjëherë fëmijë.

Paralelisht, në shtëpinë e tij po mirëpritet Kazimi i vetëm, ardhja e të cilit e dridh aq shumë Sejranin nga frika saqë Feriti e merr që aty dhe e dërgon në shtëpinë ku është akomoduar familja saj, që të takojë nënën dhe motrën.

Aty, Sejrani do e ftojë Sunën në sallon pranë gjithë të tjerëve që të normalizohet situata me të dhe Feritin por ky i fundit, me qëllimin që të rregullojë punë, do i shkatërrojë të gjitha, duke i treguar Sunës se si e ka njohur ai Sejranin më parë.

Suna e merr si të mirëqenë që ato janë njohur dhe Sejrani ia ka fshehur. Ndonëse nuk e jep veten para Feritit, ajo menjëherë krijon mllef shumë të madh ndaj motrës së saj.