Çapkëni i pasur/Feriti prezanton Sejranin me të dashurën e tij

Sejrani nuk ka nga ia mban më dhe përfundon në tryezën ku do hedhin firmat sëbashku me Feritin, për të kurorëzuar lidhjen e tyre. Pa asnjë buzëqeshje dhe me kokën poshtë, ajo shkon në hotel ku do e presë familja Feritit.

Ajo që Sejrani nuk pret aspak, është që të gjejë në dhomën e çiftit të dashurën e Feritit, të cilën ai e shpjegon duke thnë se është mëse e pranueshme përderisa i kanë martuar pa dëshirë. Në vend të fjalëve, Sejrani i përgjigjet me shpullë.

Ajo futet në dush ku qëndron për orë të tëra sepse e zë gjumi në vaskë por kur zgjohet, tmerrohet nga pamja. Feriti dhe e dashura tij dergjen në tokë por vetëm Feriti ka humbur ndjenjat. Me nxitim, ajo i hedh në gojë pak sheqer.

Sejrani telefonon Abidinin dhe me ndihmën e tij, Feriti dërgohet në spital si dhe prindërit e tij nuk e mësojnë se aty ishte dhe e dashura tij. Në spital, ato mësojnë se Sejrani ia ka shpëtuar jetën me ndihmën që i ka dhënë dhe e falenderojnë pafund.