Çapkëni i pasur/Ifakati shpëton Orhanin nga dhuna Halis Agait

Halis Agai përkeqësohet për vete pas shuplakës që i jep nipit të tij, prandaj të gjithë e shoqërojnë për në dhomë që të marrë veten. Ndërkohë Sejrani ndihet mëse në faj, gjë që ia shpreh edhe Abidinit.

Duke qenë se Feriti është larguar nga shtëpia pa gjurmë, Abidini shfrytëzon situatën dhe i bastis shtëpinë gazetarit, duke e dhunuar e duke i marrë çdo foto që ka kundër Feritit. Ky i fundit gjatë asaj kohe, troket në derën e Pelinit.

Pelini nuk i diskuton asgjë dhe nuk e pyet asgjë kur ai i kërkon të bëhet gadi për t’u larguar me të. Me dy valixhe të vogla, ato nisen për rrugë, në një kohë që Kazimi mëson gjithçka nga Jusufi dhe niset për tek Halis Aga.

Halisi pranon çdo faj para Kazimi që me forcë merr Sejranin dhe Sunën që aty, ndërsa mllefin që ai moment i shkakton, Halisi tenton të godasë edhe Orhanin por Ifakati nuk e lejon dhe mes lotësh largohet nga ajo dhomë me Orhanin.