Çapkëni i pasur/Kazimi kërkon divorcimin e Sejranit nga Feriti

Ifakati e çudit pafund Sunën duke i thënë se duhet të mësojë të mbajë distancë edhe me motrën e saj ashtu si me gjithë të tjerët. Gjatë asaj kohe, për motrën e saj dhe për vetë atë, po bisedojnë Jusufi me Feritin, me tone shumë të ashpra.

Feriti lëndohet kur mëson se Kazimi ia ka lënë atij amanet vajzat në atë shtëpi dhe mërzinë e shpreh duke e dhunuar Jusufin. Ky i fundit, pa e menduar dy herë, shkon drejt e në shtëpinë e Sejranit për t’i treguar çdo gjë Kazimit për Pelinin.

Teksa Kazimi po humbet toruan nga ajo që i dëgjojnë veshët, vajza tij Suna bëhet shkak xhelozie tek Asumani. Asumani vëren interesimin e Fuatit për Sunën dhe ua ndërpret bisedën qëllimisht. Ndërsa në të gdhirë, do vijë Kazimi.

Atë nuk e zë gjumi duke menduar se si është përtallur vajza tij dhe për këtë kërkon llogari tek Halis Aga, i cili tronditet kur mëson të vërtetën e Pelinit. Pasi tregon çdo gjë, Kazimi kërkon divorcimin e Sejranit nga Feriti, për arsye morale.